Translate this page :

Parenting

If you haven’t noticed, this is the first post for Parenting category. I don’t claim to be a good father, in fact I think I still have some way to go. However, when you have 4 kids, you tend to find out nifty tricks along the way, just enough to keep yourself sane πŸ™‚
So this is where I’ll share them with you. Hope you’ll find it useful.

7 Responses to “Parenting

  • 1
    Hendri Syahrial
    February 17th, 2005 05:20

    Assalamualaikum mas,
    janji saya dulu buat nulis ttg Misteri Islamisasi Jawa dapat di baca di :

    http://tumpah.blogsome.com/category/tbc/

    terus Hadits ttg dosa terkecil riba adalh seperti menyetubuhi ibu kandungnya sendiri adalah Hadits Riwayat Imam Ahmad, tapi belum tahu derajat haditsnya (mungkin shahih, kalo gak mungkin derajatnya Hasan – yang jelas haditsnya benar).

    Sekarang di Indo ya mas ?

  • 2
    Q
    February 22nd, 2005 03:26

    kang termi di indo ya ? dont know much bout parenting… Mungkin perlu dibuat geek’s guide to parenting. Misal peasang webcam, baby cradle nya dipasangi faraday cage biar gak ada sinyal henpon πŸ˜› atau bla bla bla
    Kebetulan kemaren abis posting tentang bikin rumah geek πŸ™‚

  • 3
    Yi Mei
    February 28th, 2005 05:43

    Hi,

    I am trying to collect 2 million jokes by May 2005 and I need you to help me ……… i plan to host them on my website oneday.

    Please email me your best jokes. Send to oneyimei@hotmail.com

    Please forward this email to your friends.

    Thank you.

    Yi Mei

  • 4
    Harry
    March 31st, 2005 02:12

    kang termi di indo ya ? dont know much bout parenting… Mungkin perlu dibuat geek’s guide to parenting. Misal peasang webcam, baby cradle nya dipasangi faraday cage biar gak ada sinyal henpon πŸ˜› atau bla bla bla

    Udah di Jakarta, sekarang lagi kena diare lagi gara2 jajan nasgor sama pacar kemarin malam… fun, fun, fun πŸ™‚
    Geek’s guide to parenting : anak belajar A – Z dengan komputer sejak bayi, sudah pintar pegang keyboard dan mouse walaupun belum bisa pakai pensil (hmmmm ini sebetulnya bagus apa enggak yah), oprek2 konsol linux sejak umur 5 tahun, mulai belajar deathmatch di UT sejak umur 3 tahun, suka rebutan komputer sama bapaknya (dan menang), dst, dst .. hehe.
    (peringatan: mungkin tidak baik untuk dicobakan kepada anak anda sendiri)

  • 5
    adult vod
    July 16th, 2011 19:12

    Ini adalah sebuah laman web yang hebat di mana saya boleh belajar banyak maklumat.Dolar.

  • 6
    Pictures and Wallpapers
    August 28th, 2011 13:56

    I am really liked this good and useful information post. Thanks for sharing this post.

  • 7
    km
    January 5th, 2012 12:55

    Wonderful VOB to MP4 Mac Converter brings Mac users much surprise to convert almost all video files like VOB, MPEG, FLV, MKV, MOD, WMV, ASF, MPEG1, MPEG2, MP4, 3GP, 3G2, MOV, AVI, M2TS, TOD, TS/TP (for HD Video), etc. Also can help you extract auido files MP3, MP2, MKA, M4A, AAC, AC3, APE, OGG, etc from videos.
    Perfectly played on all popular video/audio players like iPod touch, iPod classic, iPod nano, iPhone, Apple TV, PSP, PS3, Creative Zen, iRiver PMP, Archos, various video mobile phones and many other digital video and audio players.
    If you happenly want to convert VOB to MP4 on Mac, here I recommend this all-in-one Mac Video Converter — Emicsoft Video Converter Mac. It is the most professional VOB to MP4 Converting program running on Mac, which can convert not only VOB files to MP4 format, but also many other popular formats can be supported as input and output format, like AVI, MP4, MOV, MKV, WMV, DivX, XviD, MPEG-1/2, 3GP, 3G2, VOB Video, MP3, AAC, and AC3 Audio etc.

Leave a Reply

 

Subscribe without commenting

            








SEObox: Web Hosting Murah Unlimited Komik Indonesia Homeschooling Indonesia